Tipo Kupa – 216. április 30 – május 1. Héreg

Category: 2016, Eredményeink

Tipo Kupa – 216. április 30 – május 1. Héreg

Mintegy ötszáz hazai és külföldi nevező részvételével zajlott le a május elsejei hétvégén a 42. Tipo Kupa országos rangsoroló tájékozódási futó verseny.

A tájfutás egy családi sport, amelyről ezúttal is meggyőződhetett bárki: a megmérettetés – annak komoly sportértékén túl – kifejezetten gyerekbarát jelleget is öltött. A legfiatalabb korosztályokba tartozók többféle, az életkoruknak és képességeiknek megfelelő kategóriát választhattak (szalagozással segített pályán, vagy kísérővel is futhattak), míg a legapróbbak a külön nekik szervezett gyerekversenyen kóstolhattak bele a tájékozódási futás világába. A szervezők az eredményhirdetésen szintén külön gondot fordítottak rájuk: az összes, 10 és 12 éves kategória valamelyikében induló gyereknek apró ajándékkal kedveskedtek.

A kellemes idő, a nem túlságosan meredek hegyoldalak, a jól futható erdő, és a színvonalas rendezés mind-mind hozzájárult a résztvevők elégedettségéhez, amellyel a kétnapos sportrendezvényt zárták.

Sportegyesületünk tagjai 5 szép helyezéssel tértek haza a versenyről – ezúttal az utánpótlás korosztályba tartozó fiúk, és az edzőnk, Németh Zsoltné jeleskedett az érmek gyűjtésében.

 

Eredményeink:

F10D: 2. Bálint Gergő

F12D: 1. Perczel-Szabó Barnabás, 2. Bátori Máté Richárd

F18A: 3. Török Zoltán

N45: 2. Németh Zsoltné

Tip_Kupa_F12Dkategóri
1. Perczel-Szabó Barnabás, 2. Bátori Máté Richárd

 

Tipo_Kupa_Török_Zoli
3. Török Zoltán

 

Megosztás