Eger Nagydíj – 2017. november 4-5. Bogács-Cserépfalu

Category: 2017, Eredményeink

Eger Nagydíj – 2017. november 4-5. Bogács-Cserépfalu

A Bükk-vidéken, Cserépfalu és Bogács községek határában került megrendezésre a 29. Eger Nagydíj november első hétvégéjén.

Két nap alatt három futamon vehettek részt a nevezők, akik új térképeken, nagyon változatos terepviszonyok között küzdöttek meg egymással a helyezésekért: a középhegységre jellemző, meredek hegyoldalak mellett legelőket, réteket, de falusias környezetet, és a bogácsi fürdőhöz tartozó részeket is érintettek az útvonalak.

A Bükk kellemesebb arcától eltérően, jól futható szálerdők helyett sok nyílt terület, rengeteg jellegfa, nehezen értelmezhető jelleghatár, valamint embermagasságú tüskés bozót nehezítette a tájékozódási feladatok végrehajtását, ami váltakozó szerencsét, és végül szoros eredményeket hozott a versenyzők számára.

 

 

Egyesületünk színeiben Tóth Attila vette legsikeresebben az akadályokat, aki összetett időeredménye alapján F35BR kategóriában ezüstérmes lett. Helyezésének értékét növeli, hogy csak a kategória hazai terepen versenyző összetett magyar bajnokától kapott ki 1:01 perccel.

 

Tóth Attila a dobogó második fokán

 

Megosztás