Kalocsa Kupa – 2018. szeptember 29-30. Ágasegyháza

Category: 2018, Eredményeink

Kalocsa Kupa – 2018. szeptember 29-30. Ágasegyháza

Szeptember végén az Alföldön, Ágasegyháza közelében rendezték meg a Kalocsa Kupa országos rangsoroló tájékozódási futó versenyt, valamint pontbegyűjtő csapatversenyt. A futamok jó felkészülési lehetőséget kínáltak az októberi, hasonló országos bajnokságokra, ezért sokan, több mint  félezer tájfutó választotta erre az őszi hétvégére úticélként a Kiskunságot.

A homokbuckák formálta változatos terepen, a szintén erre a vidékre jellemző nyílt, borókabokrokkal tarkított részeken komolyan koncentrálni kellett a versenyzőknek a tájékozódási feladatok hibátlan teljesítésére, hiszen a változatos domborzat és növényzet labirintusában könnyű volt eltévedni.

A két fordulóból álló egyéni versenyben egy közép- és egy normáltávú pályán bizonyíthattak a nevezők, míg a csapatversenyben háromfős társaságok mérték össze a stratégiai tervezési képességeket is igénylő megmérettetés során a felkészültségüket.

 

Egyesületünk tájfutói sikeresen teljesítették a távokat, és 8 egyéni, valamint két, csapatban szerzett érem birtokában zárták a hétvégét.

 

Egyéni eredmények:

W12C: 2. Molnár Boglárka

M14B: 2. Bálint Ádám

W18B: 3. Lantai Boróka

M40B: 2. Molnár Zoltán, 3. Vajda Balázs

W40A: 3. Németh Zsoltné

W55A: 3. Böröczkyné Makai Anna

Open A: 2. Bálint Bence

 

Csapat eredmények:

W21: 2. Lantai Boróka, Mérő Dominika, Varsányi Kinga

MIX A: 1. Angyal Dániel, Bálint Benedek, Kovács Márk

 

 

Dobógós helyezettek (hiányzik a képről Bálint Bence és Böröczkyné Makai Anna)

 

Megosztás